Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@12:19:24 GMT

مقاومت البرز در فصل آینده به‌دنبال رتبه های صدر جدول است

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۰۵۴۴

مقاومت البرز در فصل آینده به‌دنبال رتبه های صدر جدول است

فرهاد کشاورز، سرمربی تیم مقاومت البرز، امروز در گفت‌وگو باخبرنگار فارس در کرج، در رابطه با شکست تیمش در بازی نهایی مقابل گیتی پسند اصفهان، گفت: در فصل جاری چهار بازی با تیم گیتی پسند انجام دادیم و فارغ از نتیجه، بدنبال این بودیم که کیفیت فنی تیم خود را بالا ببریم.

وی با اشاره جوان بودن تیم مقاومت، افزود: برای زیرساخت‌های آینده تیم، بازیکنان بااستعداد را پرورش می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار میانگین سنی بازیکنان ما ۱۹ سال بود که بازی خوبی را در مقابل بهترین تیم ایران و آسیا به نمایش گذاشتند.

کشاورز ادامه داد: در دیدار امروز پنج بازیکن اصلی خود را در ترکیب تیم نداشتیم. خیلی خوب است که به جوانان اعتماد و بازیکنان باکیفیتی را به فوتسال کشور معرفی کنیم.

سرمربی مقاومت البرز، کیفیت برگزاری و تیم‌های لیگ برتر را در فصل جاری خوب توصیف کرد و اظهار کرد: با توجه به شرایط سخت کرونایی، لیگ منظم برگزار شد.

انتهای پیام/ب

وی با بیان اینکه در فصل آینده با برطرف کردن نقاط ضعف تیم به نتایج دلخواه خود خواهیم رسید، اضافه کرد: هدف‌گذاری تیم مقاومت برای سال آینده کسب رتبه‌های بالای جدول و یکی از سکوها اول تا سوم لیگ است که با بازیکنان جوان و کار در زیرساخت لازم به هدف خود خواهد رسید.

کشاورز داوری در لیگ برتر را خوب عنوان کرد و گفت: در مواردی برخی قضاوت‌ها در نتایج بازی‌ها تاثیرگذار بود که یک یا ۲ داور شرایط قضاوت در لیگ را نداشتند که امیدوارم فصل آینده این روند اصلاح شود.

گفتنی است، تیم مقاومت البرز در خانه گیتی‌پسند در دیدار نهایی با نتیجه ۳ بر یک تن به شکست داد و در جایگاه ۶ جدول به کار خود در این فصل از مسابقات پایان داد.

انتهای پیام/ش

منبع: فارس

کلیدواژه: لیگ برتر فوتسال تیم مقاومت البرز سرمربی تیم مقاومت البرز فرهاد کشاورز مقاومت البرز تیم مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • ستاره تراکتور به دنبال ابوالفضل جلالی!
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در فوتبال ایران را انتخاب کرد
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در تیم ملی را انتخاب کرد | من از این بازیکنان نیستم که بگویم تا جان دارم...
  • سردار جانشین‌های خودش را انتخاب کرد
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • البرز با ۲۱۴ میلیون تردد دومین استان پرتردد کشور شد
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • سرخپوشان به دنبال بردن نساجی در شهر خسته/ استقلالی ها درصدد تثبیت صدرنشینی
  • تقابل گل‌گهر و شمس آذر برنده نداشت
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴