Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@00:19:53 GMT

روزهای سخت کرونایی در دو ماه آینده

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۸۰۵۳

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، بهنام بهنوش ، با اشاره به افزایش مراجعات بیمارستانی کرونا در بخش سرپایی ‌و بستری، گفت: مراجعین با علائم سرماخوردگی و علائم گوارشی هستند که با بررسی‌های بیشتری که انجام می‌شود نهایتا مشخص می‌شود مبتلا به اومیکرون هستند. تعداد مراجعین نسبت به ماه قبل افزایش قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخلاف نوع دلتا که درصد قابل توجهی از مراجعین بستری می‌شدند، اکنون تقریبا حدود ۱۰ درصد مراجعین نیاز به بستری دارند ولی با توجه به اینکه در شیب تصاعدی کرونای اُمیکرون هستیم آمار مبتلایان، بستری‌ها و مرگ‌ومیر افزایش خواهد یافت.

او با تاکید بر لزوم انجام و تکمیل تزریق واکسیناسیون، اظهار کرد:  این بیماری در هر دو طیف واکسن‌زده و واکسن نزده بروز پیدا می‌کند اما، بیشتر موارد بستری که علائم شدیدی هم تجربه می‌کنند، کسانی هستند که واکسن تزریق نکرده‌اند.

وی افزود: راهکار درمانی برای افراد بستری، مشابه پروتکل‌های قبلی است و با توجه به اینکه بیشتر، افرادی بستری می‌شوند که دچار درگیری‌های ریوی شدند، شیوه درمانی نسبت به گذشته تفاوتی نکرده است و در صورت لزوم درمان با رمدسیویر و کورتون صورت می‌گیرد. در بیماران سرپایی نیز تاکید بر اقدامات حمایتی است، یعنی مصرف مایعات باید افزایش یابد و درمان‌های حمایتی مشابه سرماخوردگی انجام شود.

دکتر بهنوش درباره میانگین سنی مراجعه کنندگان به این مرکز درمانی نیز تصریح کرد: چون مرکز ما مختص اطفال نیست، بیشتر افراد بزرگسال به ما مراجعه می‌کنند و  درصد مراجعات خانوادگی بالا است؛  به همین دلیل از طیف نوجوان تا مسن در میان بیماران ما وجود دارند. البته افراد مسن آسیب‌پذیرتر بوده و با احتمال بیشتری بستری می‌شوند.  اکنون درصد قابل توجهی از بستری‌های بخش ویژه و عادی به کسانی اختصاص داده شده است که یا واکسن نزدند و یا به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستند.

وی افزود: در پیک‌های قبلی مراجعین به بیمارستان با ابتلا به سایر بیماری‌ها کمتر بود و بیشتر فضا به بیماران کووید۱۹ اختصاص می‌یافت، اکنون هم مراجعین کووید۱۹ و هم سایر بیماری‌ها زیاد است و این موضوع تاحدودی مشکل ساز شده است.

دکتر بهنوش ادامه داد: با شیوع بالای اومیکرون خیلی از بیمارانی که با علائم دیگر به ما مراجعه می‌کنند و تحت بررسی قرار می‌گیرند نهایتا احتمال اینکه به کرونا مبتلا شوند هم وجود دارد که مشکل آفرین شده است.  در پیک‌های قبلی جداسازی بیماران کووید و غیر کووید به شکل بهتری صورت می‌گرفت ولی در این پیک جدید چنین تشخیصی سخت است؛  چون بیمار در ابتدا علائمی از کرونا ندارد و پس از چند روز این علائم هم در او ظاهر می‌شود.

معاون درمان بیمارستان بهارلو، تاکید کرد: خوشبختانه فعلا در زمینه دارو و تجهیزات مشکلی نداریم. بیمارستان بهارلو از ابتدا درگیر این بیماری بود و به همین دلیل سعی می‌کنیم تمهیدات لازم را پیش از وقوع مشکلات و کمبودها فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه  یک تا دو ماه آینده روزهای سختی پیش رو خواهیم داشت ، بیان کرد: هنوز به قله پیک نرسیدیم،  شب عید هم در پیش است و مردم در بازارها و مراکز خرید حاضر می‌شوند، همین امر سبب گسترش شدید بیماری خواهد شد.  با توجه به شرایط اقتصادی و کاهش رونق برخی کسب و کارها نمی‌توان گفت قرنطینه مطلق انجام شود، اما حفظ و رعایت پروتکل‌ها مانند استفاده از دو ماسک، جلوگیری از بروز تجمعات، شست‌وشوی دست‌ها و... بسیار موثر است‌.

وی در پایان تاکید کرد: بعد از دو سال خدمت رسانی مداوم اکنون با کادر درمانی خسته مواجه هستیم. از مردم می‌خواهیم برای رعایت‌ حال ما بیشتر پروتکل‌ها را رعایت کنند.  اکنون با درگیری بالایی که اومیکرون ایجاد می‌کند در اکثر بخش‌ها با کمبود نیرو مواجه هستیم. آمار ابتلای کادر درمان به این سویه از کرونا تصاعدی بوده و مثلا از ۱۳ پرسنل یک بخش حداقل ۵ نفر مرخصی استعلاجی هستند تا بهبود یابند و مجددا به کار بازگردند.   بنابراین از مردم می‌خواهیم که بیش از گذشته رعایت موارد بهداشتی و بویژه استفاده از ماسک را در نظر داشته باشند.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد فروش فوری ایران خودرو ۲۱ بهمن ماه + جزییات و لینک ثبت نام سرماخوردگی کرونا علایم کرونا کرونا باز هم در اوج کرونا اومیکرون اومیکرون واریانت اومیکرون بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط بیماران با چه شرایطی به مراکز درمانی مراجعه کنند؟ قربانیان کرونا در هند از مرز نیم میلیون نفر عبور کرد ۷شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز هستند اومیکرون وضعیت کیش را قرمز کرد اومیکرون با کودکان شوخی ندارد + فیلم اومیکرون، تهدیدی برای کودکان ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها روزهای سخت کرونایی در دو ماه آینده مواردی که باعث اختلال در خواب می‌ شود تصاویری عجیب از اشیای نورانی در آسمان مکزیک! کلسترول بالا چه علائمی دارد؟ راه های درمان درد‌های مفصلی مک بوک‌ های اپل با قابلیت جدید راهی بازار می شوند سرمازدگی؛ راه های پیشگیری و درمان شرایط بیمه دانشجویان اعلام شد آلودگی هوای تهران در دهه ۵۰ + فیلم سخت ترین دوران اروپا از زمان جنگ سرد افزایش بیش از ۲برابری پایه حقوق کارکنان آمازون کنعانی زادگان از دو بازی تیم ملی محروم شد بیمارستان مفید فقط ۵تخت خالی برای کودکان کرونایی دارد تخریب خانه ای که احمدی نژاد در آن اقامت نکرد! + عکس کل کشور را در وضعیت قرمز کرونایی درنظر بگیرید قیمت تن ماهی در مرز ۴۰ هزار تومان (جدول) چرا هاشمی نسب سمت نیمکت پرسپولیس نرفت؟ واکنش مطهری به اخراجش در دیدار سوپرجام شیری: از هواداران پرسپولیس عذرخواهی می کنم رسیدگی به وضعیت نمادهای سهام عدالت عرضه روزانه مرغ به ۷هزار و ۸۰۰تن می رسد کاهش سرعت اینترنت در دولت سیزدهم دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی با رهبر معظم انقلاب ۹۴درصد دانش‌آموزان دوز اول واکسن را تزریق کردند جدیدترین انواع اتو بخار چند؟ + جدول شنیده شدن صدای انفجار در تل‌آویو ادامه آزادسازی سواحل کشور ۱۱راه حیاتی برای نجات از پیک اومیکرون آمادگی آمریکا برای دور جدید مذاکرات با روسیه طالبان گزارش شورای امنیت را تکذیب کرد پوتین و ماکرون پشت میز معروف کرملین چگونه پیامک های مزاحم را مسدود کنیم؟ تلویزیون‌ ۵۰ اینچ قیمت مناسب چند؟ (جدول) گفت و گوی دبیرکل ناتو و اردوغان معمای هایزر؛ فرستاده کارتر در ایران چه ماموریتی داشت؟ حصول توافق نیازمند اتخاذ تصمیمات مهم از طرف های غربی است هندی ها به ممنوعیت حجاب در مدارس اعتراض کردند ساخت نخستین ربات زنده با قابلیت تولید مثل! هزینه ۱۰ میلیونی اقامت در هتل های ارزان اصفهان + جدول چه روغن‌ هایی برای کودکان خطرناک است؟ رکورد تاریخ صنعت مس ایران را شکستیم آخرین قیمت روز جاروبرقی + جدول کسانی برای کارگران تصمیم می گیرند که یک شب هم گرسنه نخوابیدند سیاست منطقه‌ ای ایران درست است؟ رییسی بر تقویت سطح روابط ایران و ترکیه تاکید کرد رکورد دوباره قیمت وام مسکن؛ ۱۲۴ میلیون تومان از وام زوجین آب رفت دادستان تهران از بازداشتگاه اوین بازدید کرد پادکست منهای اقتصاد گزیده خبرها ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ اقلیم کردستان عراق ۱۰ زندانی ایرانی را تحویل داد قیمت روز محصولات ایران خودرو / تارا دنده ای ارزان شد (جدول) DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرماخوردگی کرونا علایم کرونا کرونا باز هم در اوج کرونا اومیکرون اومیکرون واریانت اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که همانگونه که در گزارش روز ۱۳ اردیبهشت روزنامه همشهری نیز به آن پرداخته شد، ایران هم در زمان اوج ویروس کرونا از وارد کنندگان واکسن کرونا بود، تقریبا ۱۲درصد واکسن‌های وارداتی به ایران هم آسترازنکا بود، چیزی حدود ۲۵ میلیون دوز، به همین دلیل یک نگرانی جدید از تزریق این واکسن در اذهان عمومی شکل گرفت.

هشدارها و توصیه‌ها در ایران

نگرانی‌ که البته به گفته متخصصان تنها در صورت بروز عوارض در همان روزها و هفته‌های ابتدایی تزریق واکسن جدی است اما با گذشت دو سال از زمان تزریق و نبود علائم، دیگر خطری وجود ندارد.

البته در همان ماه‌های شروع واکسیناسیون در ایران و انجام ارزیابی‌های اولیه روی واکسن آسترازنکا توصیه‌هایی به عدم تزریق واکسن آسترازنکا برای گروه‌های سنی خاص(افراد زیر ۴۰ تا ۵۰ سال به ویژه زنان) مطرح شد.

مرگ‌هایی که باعث توقف واکسیناسیون در اروپا شد

البته تزریق آسترازنکا تنها منجر به بروز عوارض نشده و از آنجایی که مهمترین عارضه آن لخته شدن خون است، مرگ‌هایی به دلیل تزریق این واکسن نیز گزارش شده است. در همان ابتدای واکسیناسیون اتریشی‌ها از مرگ یک پرستار به دلیل اختلال انعقاد خون بعد از تزریق آسترازنکا خبر دادند، پس از آن هم مصرف‌کننده دیگری در این کشور دچار آمبولی ریه شد. همزمان در دانمارک هم یک مرگ و بروز خونریزی مغزی در بیمار دیگر ناشی از تزریق واکسن ثبت شد. مرگ‌هایی که به صورت موردی در دیگر کشورها هم گزارش می‌شد و توقف استفاده از این واکسن را در این کشورها در پی می‌آورد. موج توقف تزریق واکسن‌های آسترازنکا در اروپا از اسفند ۹۹ آغاز شد، ابتدا نروژ، ایسلند، بلغارستان، اتریش، هلند،‌ دانمارک و ایرلند و پس از آن‌ها، فرانسه، آلمان و بریتانیا، استونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، رومانی و لاتویا دستور توقف واکسیناسیون با این واکسن را دادند.

بیشتر بخوانید:

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

اکنون و پس از چند روز از تائید بروز عوارض نادر با تزریق واکسن آسترازنکا توسط شرکت سازنده و گذر بیش از دوسال از ممنوعیت آن در تعدادی از کشورهای اروپایی، شرکت آسترازنکا تصمیم به جمع آوری، پس گرفتن و حذف عرضه این واکسن در سراسر دنیا گرفته است.

پس گرفتن، جمع‌آوری و حذف تنها به دلایل تجاری!

به گزارش تلگراف، شرکت سازنده آسترازنکا دلایل تجاری را برای کنار گذاشتن این واکسن ذکر کرده است. این شرکت به طور داوطلبانه «مجوز بازاریابی» خود را در اتحادیه اروپا پس گرفته و در بیانیه‌ای اعلام کرده که واکسن دیگر تولید نمی‌شود و دیگر نمی‌توان از آن استفاده کرد.

مواجهه آسترازنکا با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی

آسترازنکا به دلیل پذیرش اسناد ارائه شده به دادگاه در مورد یک عارضه جانبی نادر ناشی از تزریق این واکسن، با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی در بریتانیا مواجه است. آسترازنکا در دادگاه پذیرفته است است که واکسن‌های آن می‌تواند در موارد بسیار نادری باعث ایجاد TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی شود یا به عبارت ساده تر لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خون شوند. ترومبوز در واقع به موقعیتی گفته می‌شود که یک لخته در داخل عروق سالم تحت شرایطی خاص ایجاد شود که می‌تواند مانع جریان خون در عروق شود. اگر این لخته یا تکه‌ای از آن در بدن شروع به حرکت کند به آن ترومبوآمبولی می‌گویند.

عوارض واکسن چه علائمی دارد؟

ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی (TTS) یک بیماری نادر اما جدی است که با تشکیل لخته‌های خون همراه با سطوح پایین پلاکت‌ها در خون مشخص می شود. این عارضه عمدتا با واکسن‌های خاص COVID-۱۹، به ویژه واکسن‌های ناقل آدنوویروس مانند آسترازنکا و واکسن «جانسون و جانسون» مرتبط بوده است.

ترومبوسیتوپنی معمولا در عرض چند روز تا چند هفته پس از واکسیناسیون ظاهر می شود. علائم شامل سردرد شدید، درد شکم، تورم پا، تنگی نفس و علائم عصبی است. این علائم می‌تواند نشان دهنده تشکیل لخته‌های خون در قسمت‌های مختلف بدن مانند مغز، شکم یا ریه‌ها باشد.

علت دقیق TTS به طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که شامل یک پاسخ ایمنی است که توسط واکسن ایجاد می‌شود، که منجر به لخته شدن غیر طبیعی و تخریب پلاکت می شود. تشخیص این عارضه نیاز به ارزیابی بالینی، مطالعات تصویربرداری برای تشخیص لخته‌های خون و آزمایش‌های آزمایشگاهی برای تایید تعداد پایین پلاکت‌ها دارد.

کد خبر 850366 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا سلامت واکسن آسترازنکا خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا پزشکی

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی به جو کرمانشاه از اوایل هفته آینده
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • بازگشت شاخص‌های پولی به پیش از تحریم
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • پیش‌بینی هوا طی روزهای آینده/ تداوم بارش‌ها در این استان‌ها
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید