Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@20:07:49 GMT

افراد دارای علائم کرونا از مترو اخراج می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۵۷۴۷

‍‍‍‍‍‍

به گزاش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، علی نصیری در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران با اشاره به وضعیت شیوع اومیکرن در کشور و شهر تهران ، میزان ابتلا و بستری ناشی از این بیماری بر تمرکز روی این موضوع تاکید کرد و یادآور شد: پیگیری مصوبات ستاد به منظور اجرای کامل آنها از اهمیت برخوردار است و باید چالش‌های موجود را به سرعت برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به اهمیت تشکیل تیم‎های نظارتی برای کنترل مراکز پرتجمع مانند سالن‎های سینما، جشنواره فیلم فجر و همچنین واگن‎های مترو بر ضرورت آگاه‌سازی شهروندان تهرانی نسبت به خطرات اومیکرون تأکید کرد.

 نصیری با بیان لزوم رعایت پروتکل‎های بهداشتی در بخش‎های مختلف شهرداری و فعالیت مستمر مراکز واکسیناسیون ، در خصوص نتایج برگزاری این جلسه گفت: از شنبه هفته آینده ناظرین مدیریت بحران شهر تهران در خصوص کرونا در مترو حضور می‌یابند. این ناظرین  از افرادی که  پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند می خواهند که دستورالعمل‌ها بهداشتی را رعایت کرده و افرادی را هم که دارای علائم بیماری کرونا هستند با احترام از مترو خارج می‌کنند.

وی ضمن درخواست از شهروندان در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، بر لزوم اجرای برنامه‌های ویژه اطلاع‌رسانی به شهروندان درباره خطرات این بیماری در سطح شهر تاکید کرد و گفت: با مشارکت سازمان زیباسازی شهر تهران تبلیغات موثری در خصوص کرونا در تهران صورت می‌گیرد.

پیگیری تزریق دز سوم واکسن به اقشار آسیب‌پذیر از طریق اعزام تیمهای عملیاتی ، بهره گیری از سامانه امید و سایر روشهای ممکن شناسایی و تدقیق آمار رانندگان تاکسی برای تزریق دز سوم، اتخاذ تصمیمات لازم در خصوص رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مترو و دیگر بخش‌های حمل و نقل عمومی و اعمال رویه یکسان در حوزه اطلاع‌رسانی و ایجاد یکپارچگی اجرایی، بخشی از مصوبات جلسه بود.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست علاوه بر  رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران، مدیرعامل شرکت شهر سالم، اداره کل سلامت، تاکسیرانی و نمایندگان دیگر سازمان‌های عضو ستاد نیز حضور داشتند.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد حمل و نقل مترو کرونا کرونا اومیکرون اومیکرون سویه اومیکرون واریانت اومیکرون بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط تا دو هفته آینده به پیک شیوع اومیکرون می رسیم اومیکرون با کودکان شوخی ندارد + فیلم اومیکرون، تهدیدی برای کودکان اومیکرون از کجا آمده است؟ روزهای سخت کرونایی در دو ماه آینده آیا احتمال ابتلای دوباره به اومیکرون وجود دارد؟ ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها افراد دارای علائم کرونا از مترو اخراج می‌شوند چرا پاها ورم می کنند؟ چرا باید از آنتی ویروس ها استفاده کنیم؟ درخواست غرامت ۲.۴میلیارد دلاری یک شرکت سوئدی از گوگل شناسایی راهی برای درمان آلرژی به بادام زمینی انفجار دیگر در ابوظبی تا دو هفته آینده به پیک شیوع اومیکرون می رسیم چگونه بر خشم مان غلبه کنیم؟ ۱۰میوه خشک که به لاغری کمک می کند ربات هایی که به شبکه برق چین کمک می کنند! + فیلم زنی که پس از کرونا، حس بویایی خود را به دست آورد احتمال تعطیلی فیسبوک و اینستاگرام در اروپا بایدن برای احیای توافق خودش را ذلیل کرده  قیمت زعفران گرمی چند؟ (جدول) سامانه بارشی جدید از پنجشنبه وارد کشور می شود تنها بانوی مکانیک هواپیما در ایران جزییات یارانه‌ ها در سال آینده مشخص شد شهردار سابق باغستان بازداشت شد شناسایی ترکیب دارویی جدید برای مقابله با کرونا قیمت جدید ارزان‌ ترین جاروبرقی‌ های بازار + جدول مرضیه افخم مشاور وزیر امور خارجه شد آمار واقعی مبتلایان به کرونا ۴-۵تا ۱۰برابر آمار فعلی است طرح رانت زاى قیر رایگان به سال ١٤٠١ هم راه می یابد! بارسلونا، نیوکمپ را فروخت! نشست مذاکره کنندگان ایران و تروئیکای اروپایی در وین نادرترین جراحی صورت بر روی نوزاد کرمانی تلاش برای رسیدن به نتیجه نهایی ادامه دارد فقط ۳۰درصد روغن مصرفی کشور پالم است تلویزیون ۴۳ اینچ ارزان چند؟ (جدول) گفت و گوی تلفنی امیرعبداللهیان و لاوورف درباره برجام آخرین دور گفت‌ و گوها در جریان است برای خرید پژو هم باید میلیاردر باشید + جدول قیمت رنو تولید داخل چند؟ + جدول قیمت هتل های مشهد در ایام ولادت حضرت علی + جدول اختلاف ۸۰ میلیونی قیمت کوییک در بازار + جدول ۲بازیکن استقلال باید اخراج می شدند سیاوش یزدانی: هرگز کنعانی زادگان را نمی بخشم سمند از پراید ارزان تر شد! + جدول قیمت (بهمن ۱۴۰۰) پرفروش ترین انواع بخاری گازی های بازار چند؟ فوری؛ نامه عدم نیاز یحیی به باشگاه برای مهدی شیری! پاسخ عجیب مرادمند به سرباز شدنش از ابتدای اسفند! نسخه جدید طرح صیانت؛ همه کاربران احراز هویت می شوند تنش ایران و آمریکا از کجا آغاز شد؟ سقوط هپکو / داستان یک بذل و بخشش به اسم خصوصی سازی دستورالعمل جدید درج قیمت محصولات صنایع غذایی اعلام شد رویه دریافت وام بانکی تغییر کرد پایانه غرب تهران تعطیل می شود پادکست عصرگاه اقتصادآنلاین ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ آمار تکان دهنده از سارقان ۶ ساله! اتو بخار بوش چند؟ + قیمت DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل مترو کرونا کرونا اومیکرون اومیکرون سویه اومیکرون واریانت اومیکرون مدیریت بحران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟

سیده معصومه تقی‌زاده با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل آسم اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، بخش مهمی در کنترل آسم است زیرا چاقی، یکی از معضلاتی است که با آسم در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: کدام نوع ملحفه‌ موجب ابتلا به اگزما می‌شود؟

وی افزود: اگر میزان مصرف کالری از میزان سوخت آن بیشتر باشد، ‌قطعا فرد اضافه وزن پیدا می‌کند. این حالت نه تنها برای سلامت فرد ضرر دارد بلکه علائم آسم را نیز تحریک می‌کند. افراد چاق، نشانه‌های شدیدتری از آسم دارند و داروهای بیشتری مصرف می‌کنند بنابراین بهتر است همیشه وزن متعادل باشد.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه‌ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش شیوع آسم می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که ویتامین C، بتاکاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)، منیزیم و امگا ۳ بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض آسم قرار دارند.

وی بیان کرد: همچنین افرادی که به میزان کافی میوه، و ویتامین‌های C و E و به طور کلی از آنتی اکسیدان‌ها را مصرف نمی‌کنند، اغلب دچار مشکلات ریوی می‌شوند. به نظر می‌رسد رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان‌ها برای مثال دریافت بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و روغن زیتون اثر محافظتی بر آسم دوران کودکی داشته باشد.

تقی‌زاده گفت: ماهی و غذاهای دریایی از منابع خوب امگا ۳ هستند و بهتر است سعی شود از مصرف اسیدهای چرب ترانس و روغن‌هایی که درصد زیادی امگا ۶ دارند، خودداری شود.

پیشنهادهای تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به آسم

وی با بیان اینکه اغلب افراد مبتلا به آسم، کمبود ویتامین D دارند، افزود: شیر، تخم مرغ و ماهی منابع خوب این ویتامین هستند ولی تابش مستقیم نور خورشید منبع اصلی این ویتامین است.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی از افراد عدم تحمل به لاکتوز دارند که در واقع حساسیت محسوب نمی‌شود اما علائم آسم را تشدید می‌کند. برخی افراد نیز نسبت به تخم مرغ، شیر و یا ماهی حساسیت دارند. حتی مصرف بسیار کمی از این مواد غذایی، منجر به بروز واکنش‌های حساسیتی و تحریک آسم می‌شود. از آن جایی که آلرژی منجر به تشدید علائم آسم می‌شود، اگر والدین احساس می‌کنند با مصرف هر غذایی تنگی نفس کودک تشدید می‌شود باید آن ماده غذایی را در برنامه غذایی کودک محدود کنند. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه برخی از این مواد غذایی هستند.

چه موادی علائم آسم را تشدید می‌کنند؟

وی عنوان کرد: سولفیت یکی از موادی است که به غذاها اضافه می‌شود تا به تازگی مواد غذایی کمک کند و از رشد کپک جلوگیری کند اما همین ماده می‌تواند منجر به تشدید علائم آسم در افراد مبتلا به این بیماری شود. سولفیت‌ها در برخی غذاها مانند میوه‌های خشک، میگو، آبمیوه‌های اسیدی، نوشابه‌های کولا و بسیاری از غذاهای فرآوری شده وجود دارند، بنابراین توجه به برچسب غذایی مواد غذایی اهمیت دارد.

تقی‌زاده عنوان کرد: درصد زیادی از افراد مبتلا به آسم، دچار اختلال ریفلاکس اسید معده هستند که موجب می‌شود آسم به راحتی کنترل نشود. کاهش وزن در این افراد، یکی از راه‌های رفع این اختلال و آسم است. پرهیز از مصرف غذاهای تند، کافئین، غذاهای اسیدی، شکلات، الکل و غذاهایی که موجب تشدید نشانه‌های ریفلاکس اسید معده می‌شود نیز از دیگر راهکارهای موثر در این زمینه است.

وی افزود: محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و کاهش حجم وعده غذایی نیز می‌تواند از ترشحات معده که موجب تشدید رفلاکس می‌شود، جلوگیری کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماران مبتلا به آسم از کورتون به صورت استنشاقی یا اشکال دیگر دارویی استفاده می‌کنند و بنابراین بیشتر در معرض پوکی استخوان هستند، لذا توصیه می‌شود لبنیات کم چرب را در برنامه غذایی خود داشته باشند و مصرف نمک و مواد غذایی غنی از نمک را محدود کند.

وی بیان کرد: بیماران مبتلا به آسم همچنین باید مقدار کلسترول و چربی دریافتی رژیم خود را کاهش دهند. البته قبل از ایجاد هر گونه تغییر در عادات غذایی، حتما باید با کارشناسان تغذیه مشاوره شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229764 برچسب‌ها آسم و آلرژی

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • سم قارچ‌های وحشی با پختن از بین نمی‌رود / آمار افراد مسموم به ۸۷ نفر رسید
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی